We weten allemaal dat de rijkdom van een natie wordt bepaald door de gezondheid en het welzijn van zijn burgers. Gemeenschap gezondheidscentra in het hele land bieden speciale zorg voor iedereen, ongeacht hun vermogen om te betalen. Hun belangrijkste doel is om continue, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare gezondheidszorg te bieden aan mensen, vooral mensen met minder middelen. Eigenlijk, een op de vijftien mensen die in de Verenigde Staten is afhankelijk van hun diensten. Hoewel deze organisaties geconfronteerd met enorme druk, ze nog steeds behoren tot de hoogste kwaliteit zorgverleners in de natie met het oog op hun kritisch belangrijke rol.

Er zijn mensen die ofwel geen verzekering of wonen in gebieden met geen toegang tot zorgverleners of zelfs elementaire gezondheidszorg. National Health Centre Week wordt elk jaar waargenomen in de tweede week van augustus vooral om het bewustzijn te verhogen en te erkennen gezondheidscentra en hun toegewijde dienst en bijdragen aan de gemeenschap. Waarom augustus?

Omdat het de perfecte tijd is om gezinnen te bereiken met meeslepende zomergezondheidsevenementen en back-to-school inentingen voor hun kinderen. Dit jaar, National Health Center Week vindt plaats 13-19 augustus en het thema is “Celebrating America’s Health Centers: The Key to Healthier Communities”. Het is tijd om het grote werk van deze mensen te waarderen voor het verstrekken van betere gezondheidszorg aan de medisch kwetsbaren.

Community gezondheidsorganisaties in het hele land zal het plaatsen van hun evenementen onder de staat lijsten op de National Association of Community Health Centers Week Events Map en het bijwonen van een van deze evenementen geeft u de kans om deel uit te maken van iets unieks. Verspreid het woord over hun rol, meer licht werpen op de gezondheidsbehoeften van uw gemeenschap.

U een gezondheidscentrum advocaat. Deel flyers en brochures uit bij boeren en supermarkten om gezonde eetgewoonten en regelmatige lichaamsbeweging te bevorderen. Stel informatietabellen in en verdeel pamfletten met antwoorden op veelgestelde vragen over de hele campagne.