Ben je pas verhuisd of is jouw tandarts verhuisd? In dat geval moet je op zoek naar een nieuwe tandarts en dit kan best lastig zijn! Misschien had je nare ervaringen met je vorige tandarts of vond je je vorige tandarts zo fijn dat je bang bent dat de nieuwe tandarts tegenvalt. De tandarts bezoeken is voor veel mensen al spannend genoeg, laat staan een ‘nieuwe’ tandarts bezoeken. Ben je op zoek naar een tandartspraktijk Amsterdam? Let op de volgende punten en je zult zeker de juiste tandarts vinden!

Behulpzaam personeel

Hoe vertrouwder je je voelt met het personeel, hoe minder spannend een tandartsbezoek is. Een vriendelijke lach van de baliemedewerker, over koetjes en kalfjes praten met de tandarts en de tandartsassistent – het maakt de sfeer net even wat meer ontspannen. Kies dus voor een tandartspraktijk waar jij je op je gemak gesteld voelt.

Kwalitatief hoogstaande behandelingen

Je wilt natuurlijk een betrouwbare tandarts die gebitsproblemen vroegtijdig opspoort en deze op een efficiënte wijze oplost. Bekijk daarom altijd onafhankelijke reviews om na te gaan of de cliënten van een tandartspraktijk tevreden zijn.

Tandartspraktijk Amsterdam met breed aanbod

Het is heel vervelend als de tandarts je doorstuurt naar de mondhygiënist of de parodontoloog wanneer je hiervoor naar een andere praktijk toe moet. Kies daarom voor een tandartspraktijk die een breed aanbod aan behandelingen aanbiedt. Denk niet enkel aan de mondhygiënist en de parodontoloog, maar ook aan restauratieve tandheelkunde en cosmetische tandheelkunde. Heb je kinderen? Dan is het fijn als je in de praktijk terecht kunt voor kindertandheelkunde en beugels.

Korte wachttijden

Je kunt nog zo’n goede tandarts hebben, als je lang moet wachten voor je er terecht kunt, is dit zeer frustrerend; zeker als je met kiespijn of ontstoken tandvlees rondloopt. Kies dus voor een praktijk waar de wachttijden kort zijn. Daarnaast is het fijn als de tandartspraktijk Amsterdam gemakkelijk te bereiken is met de auto of het openbaar vervoer.