Het komt in de praktijk niet zelden voor dat mensen uit Den Haag op zoek gaan naar mogelijkheden om hun uitstraling (terug) te verbeteren. Door de jaren heen is het best mogelijk dat ons gezicht bepaalde tekenen van veroudering gaan vertonen. Dat hoeft op zich niet zo’n probleem te zijn, we worden namelijk allemaal ouder, maar voor veel mensen is dit toch een heikel aandachtspunt. Het laten uitvoeren van een zogenaamde ooglidcorrectie Den Haag zou er in de praktijk echter voor kunnen zorgen dat je gezicht terug precies die uitstraling krijgt die jij wenst. Zou jij hier nu ook graag meer over te weten komen? Dan moet je vooral even snel verder lezen!

Met welk probleem worden veel mensen geconfronteerd?

De tand des tijds kan een bepaalde impact hebben op verschillende onderdelen van ons lichaam. Eén van de onderdelen die jammer genoeg vaak als eerste worden aangetast is ons gezicht. Dat is vervelend omdat ons gezicht eigenlijk fungeert als het uithangbord van ons lichaam. Verschillende zaken die ontstaan kunnen ervoor zorgen dat je een vermoeide indruk maakt terwijl dat mogelijks in de praktijk helemaal niet het geval is. Enkele vaak voorkomende problemen op dit vlak zijn:

  1. Afhangende bovenste oogleden;
  2. Wallen onder de onderste oogleden;

Voor beide bovenstaande problemen geldt dat ze over een verschillend karakter beschikken. Dit gezegd hebbende is het zo dat ze allebei opgelost kunnen worden simpelweg door het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie Den Haag. Voor het oplossen van deze problemen zal je dus in de praktijk niet genoodzaakt zijn om meerdere ingrepen uit te laten voeren, integendeel.

Wat gebeurt er precies tijdens een ooglidcorrectie Den Haag?

Tijdens een ooglidcorrectie Den Haag wordt overtollige huid weggenomen. Dit geldt niet alleen voor de huid, maar ook voor de spier die eronder is gelegen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan of met het teveel aan vet. Dit vet kan worden herverdeeld, maar het is ook mogelijk dat ze wordt verwijderd. Veel mensen maken zich een beetje zorgen over de insneden waarvan sprake is bij een ooglidcorrectie. Dat is echter nergens voor nodig. Deze insneden bevinden zich namelijk onder de wimpers en in de natuurlijke plooien. Hierdoor zijn ze niet zichtbaar. Een ooglidcorrectie wordt in de praktijk doorgaans uitgevoerd onder lokale verdoving. In bepaalde situaties is het zo dat er toch wordt gekozen voor een volledige verdoving. Dat is vooral het geval wanneer er wordt gewerkt aan de onderste oogleden. In dat geval gebeurt de ingreep middels een opname in het daghospitaal.

Moet je nog ergens rekening mee houden na afloop van de ingreep?

In principe kunnen we stellen dat het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie Den Haag maar weinig voeten in de aarde heeft. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat er wel nog een aantal zaken zijn waar je na afloop rekening mee zal willen houden. Zo dien je bijvoorbeeld altijd een afspraak te maken voor het laten verwijderen van de hechtingen. Dit gebeurt doorgaans zo’n vijf à zeven dagen na het ondergaan van de ingreep. Hou er bovendien ook rekening mee dat het gebruik van oogdruppels of een speciale oogzalf aangeraden kan zijn. Dit zeker tijdens de eerste dagen volgend op het ondergaan van de ooglidcorrectie. Hier zal je zeker en vast bij stil willen blijven staan.